• Zelf aan de slag

  Je hebt schulden, of je komt elke maand net wat geld te kort. Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige. Het is een probleem waar je snel van af wilt en we gaan je helpen. We hebben de meest gestelde vragen over schulden verzameld, samen met de antwoorden.

   

  Wil je dat we je persoonlijk helpen? Dat kan ook. We hebben trajecten waarmee we jongeren (18 - 27 jaar) helpen naar een toekomst zonder schulden. Dat is 100% gratis. Laat hier een bericht achter en we nemen contact met je op.

   

  Ga je liever zelf aan de slag? Lees dan verder.

   

  Voor je dat doet, eerst het volgende. Er zijn veel jongeren met schulden en het is niet iets om je voor te schamen. Het belangrijkste is dat je, of wij samen, de schulden oplost.

  Een stappenplan naar een toekomst zonder schulden

  Wanneer je schulden hebt dan wil je daar zo snel mogelijk van af. Deze tips helpen je bij het oplossen van je schulden.

  Zo maak je een aflosplan voor je schulden

  Met deze tips maak je een aflosplan voor het aflossen van je schulden. Van het maken van een overzicht tot hoe je afspraken maakt met schuldeisers.

  Hoe tref ik een betalingsregeling?

  Het aflossen van je schulden doe je meestal met een betalingsregeling. We leggen uit hoe je afspraken maakt met schuldeisers en waar je op moet letten.

  Hoe werkt het leggen van beslag en loonbeslag

  Hoe werkt beslag? En wat is loonbeslag? We leggen uit wat het is en en hoe het werkt.

 • Denk je er over om samen met ons aan de slag te gaan?

  Het ONSbank-programma duurt in totaal 6 maanden en is kosteloos voor de deelnemers, het kost je dus geen geld.

  Meld je nu vrijblijvend aan en wij nemen contact met je op om te kijken of ONSbank bij je past.

  Voor wie nog veel vragen heeft: check onze FAQ

 • broken image
  broken image
  broken image
  broken image
×
Algemene Voorwaarden
Disclaimer website Stichting ONSbank


TOEPASSELIJKHEID

Deze disclaimer is van toepassing op het bezoek aan en gebruik van deze website van Stichting ONSbank. 


INFORMATIE EN AANSPRAKELIJKHEID

Hoewel Stichting ONSbank de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht neemt bij de samenstelling alsmede bij het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kan Stichting ONSbank er niet voor in staan dat deze informatie volledig juist, compleet en actueel is. Stichting ONSbank is derhalve niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade ten gevolge van het gebruik (of onmogelijkheid te gebruiken) van de website, daaronder begrepen schade ten gevolge van virussen of de onjuistheid of onvolledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt


EIGENDOMSRECHTEN

Bezoekers mogen de website en de Informatie raadplegen en daarvan kopieën maken voor eigen gebruik, bijvoorbeeld door deze te printen of op te slaan. Elk ander gebruik van de website of van de informatie, bijvoorbeeld het opslaan of reproduceren van (een deel van) de website van Stichting ONSbank in een andere internetpagina of het aanbrengen van koppelingen, hyperlinks of deeplinks tussen de website van Stichting ONSbank en enige andere internetpagina, is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Stichting ONSbank.

Tenzij anders aangegeven, berusten alle rechten, waaronder auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten, op de website en de Informatie bij Stichting ONSbank of de projecten die zij ondersteund. Alle afbeeldingen op de website van Stichting ONSbank zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen.


TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTER

Deze disclaimer is uitsluitend onderworpen aan Nederlands recht. Alle geschillen die in verband met deze disclaimer ontstaan, geschillen over het bestaan en de geldigheid daarvan daaronder begrepen, zullen worden beslecht door de bevoegde rechter te Amsterdam.