•  

 • Een toekomst zonder schulden

   

  Meld je aan voor ons programma

  Ben je tussen de 18 en 27 jaar en zit je in de stress over schulden? En overweeg je om deel te nemen aan ons programma? Meld je nu vrijblijvend aan en wij nemen contact met je op. We nodigen je dan uit voor een gesprek om te kijken of ons programma bij jou past. Je aanmelding blijft vertrouwelijk en wordt alleen door mensen van Stichting ONSbank behandeld.

   

  Het aanmeldformulier hieronder kun je dus ook invullen als je nog twijfelt of nog vragen hebt.

   

  Het programma duurt 6 maanden en is helemaal gratis. En als je na het gesprek beslist er voor te gaan is het enige dat we van je vragen, dat je bereid bent om actief en samen met ons je problemen aan te pakken.

  Wat is Stichting ONSbank voor organisatie?

  In het kort: We zijn geen reguliere schuldhulpverlener. Onze aanpak is dan ook anders dan die van andere schuldhulpverleningsorganisaties. Wij gaan samen met jou aan de slag met je schulden én helpen je om aan je toekomst te werken. En we kijken daarbij echt naar jou als persoon! Met ons programma nemen we stress bij je weg en je krijgt weer energie om je leven aan te pakken en jouw dromen te realiseren.

   

  We zijn geen overheidsinstantie (ook geen bank, al speelt onze naam daar wel mee). We zijn een stichting en we kunnen je gratis hulp bieden doordat we financiële steun krijgen van organisaties die in onze missie geloven. We zetten al onze middelen en energie in om schuldproblemen op te lossen en te voorkomen.

   

  Liever toch eerst nog wat meer info?

  Of stel ons je vraag via Whatsapp:

 • broken image
  broken image
  broken image
  broken image