• Toestemming publicatie foto’s

  Beste deelnemer van ONSbank Next Level,

   

  Super dat je je stem wilt laten horen voor alle andere jongeren die met schulden worstelen.

  Misschien ben je al begonnen met het geven van presentaties of interviews. Zo niet, dan hopen we dat we je snel het woord mogen geven op de verschillende podia waar onze ervaringskundigen worden uitgenodigd. Samen met jou maken we echt een verschil!

   

  Waarschijnlijk is onderstaande ten overvloede en hebben we je dit al eerder gevraagd. Maar hier toch nog even op schrift, dat is wel zo helder, voor ons en voor jou.

   

  Via onze communicatiekanalen laten wij met foto’s zien waar we mee bezig zijn. Dit kan zijn op onze website en social media, voor een verslag aan onze fondsen of een verslag voor de opdrachtgever (bijv. een opleidingsinstituut). Foto’s kunnen worden gemaakt tijdens verschillende activiteiten zoals de workshops, de afsluitende bijeenkomst etc. Ook jij kan op deze foto’s te zien zijn.

  En nu je je ook als ervaringsdeskundie inzet of gaat inzetten, zul je waarschijnlijk vaker in beeld komen, ook tijdens presentaties of interviews op andere podia.

   

  Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met beelden waar jij op te zien bent. Wij plaatsen geen beeldmateriaal waardoor mensen schade kunnen ondervinden. Toch vinden we het belangrijk om je toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s.
   
  Via deze weg vragen we daarom je toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal waarop jij te zien bent.

   

  Je toestemming geldt voor beeld dat door ons, of in onze opdracht gemaakt wordt, tijdens het Next Level traject en wanneer je in je rol als ervaringsdeskundig adviseur aan de slag bent. Weet ook dat je ons altijd mag aangeven als je je ergens toch niet prettig bij voelt.

   

  Alvast bedankt voor je medewerking!

   

  Groet,

   

  Team ONSbank

 • Toestemmingsformulier

  Hierbij verklaart ondergetekende dat beeldmateriaal door ONSbank gebruikt mogen worden, op de ONSbank Website, in de (digitale) nieuwsbrief, op sociale-media (Twitter, Facebook, Instagram) en in de verslaglegging en evaluatie t.b.v. opdrachtgever of fonds.