• Beeldgebruik ervaringsdeskundigen

  Beste deelnemer van ONSbank Next Level,

   

  Super dat je je stem wilt laten horen voor alle andere jongeren die met schulden worstelen.

  Misschien ben je al begonnen met het geven van presentaties of interviews. Zo niet, dan hopen we dat we je snel het woord mogen geven op de verschillende plekken waar onze ervaringskundigen worden uitgenodigd. Samen met jou maken we echt een verschil!

   

  Dikke kans dat onderstaande ten overvloede is, omdat we je dit al eerder hebben gevraagd tijdens het basistraject. Maar hier toch nog even op schrift, dat is wel zo helder, voor ons en voor jou.

   

  Via onze communicatiekanalen laten wij zien waar we mee bezig zijn. Dit kan zijn op onze website en social media, voor een verslag aan onze fondsen. Foto’s kunnen worden gemaakt tijdens verschillende activiteiten zoals de workshops, de afsluitende bijeenkomst etc. Ook jij kan op deze foto’s te zien zijn.

  En nu je je ook als ervaringsdeskundie inzet of mogelijk gaat inzetten, kom je misschien ook op andere manieren in beeld, bijvoorbeeld tijdens presentaties of interviews op andere podia. Uiteraard kan het ook zijn dat je je wel wilt uitspreken, maar liever niet in beeld wilt of dat je bijvoorbeeld alleen je voornaam, of anoniem wat wilt vertellen.

   

  Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met beelden waar jij op te zien bent. Wij plaatsen geen beeldmateriaal waardoor mensen schade kunnen ondervinden. Toch vinden we het belangrijk om je toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s.
   
  Via deze weg vragen we daarom je toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal waarop jij te zien bent.

   

  Je toestemming geldt voor beeld dat door ons, of in onze opdracht gemaakt wordt, tijdens het Next Level traject en wanneer je in je rol als ervaringsdeskundig adviseur aan de slag bent. Weet ook dat je ons altijd mag aangeven als je je ergens toch niet prettig bij voelt. En ook als je je juist comfortabeler bent gaan voelen en eerder geen toestemming gaf, dan krijgen we graag een update van je.

   

  Alvast bedankt voor je medewerking!

   

  Groet,

   

  Team ONSbank

 • Toestemmingsformulier

  ervaringsdeskundige