• Toestemming publicatie foto’s

  Beste deelnemer van ONSbank,

   

  Via onze communicatiekanalen laten wij met foto’s zien waar we mee bezig zijn. Dit kan zijn op onze website en social media, voor een verslag aan onze fondsen of een verslag voor de opdrachtgever (bijv. een opleidingsinstituut). Foto’s kunnen worden gemaakt tijdens verschillende activiteiten zoals de workshops, de afsluitende bijeenkomst etc. Ook jij kan op deze foto’s te zien zijn.

   

  Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor mensen schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s geen namen van deelnemers. Toch vinden we het belangrijk om je toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s.
   
  Via deze weg vragen we daarom je toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal waarop jij te zien bent.

   

  Je toestemming geldt alleen voor foto’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. Je mag natuurlijk altijd terugkomen op de door jou gegeven toestemming.

   

  Alvast bedankt voor je medewerking!

   

  Groet,

   

  Team ONSbank

 • Toestemmingsformulier

  Hierbij verklaart ondergetekende dat foto’s door ONSbank gebruikt mogen worden, op de ONSbank Website, in de (digitale) nieuwsbrief, op sociale-media (Twitter, Facebook, Instagram) en in de verslaglegging en evaluatie t.b.v. opdrachtgever of fonds.