Terug naar site

Ervaringen: ik ontdekte, ik kan dit allemaal zelf

“Ik dacht ik ga hulp zoeken en toen merkte ik ineens dat ik heel veel dingen best wel zelf moest doen. In het begin dacht ik: hmm, ok, lekkere hulp! Maar toen het een paar weken bezig was ontdekte ik: ik kan dit allemaal zelf.

En dat is eigenlijk heel slim dat ze dit zo doen, want een telefoontje naar een schuldeiser lijkt super moeilijk als je in de schulden zit en je je brieven niet meer durft open te maken. Maar als je het dan toch doet, besef je je: o ja, het valt eigenlijk allemaal best wel mee. Ik heb ook daar meer zelfvertrouwen in gekrege

~ Aron, deelnemer ONSbank in de enquete uit 2022

 

Wil jij ook samen met onze coaches je schulden aanpakken?

We laten je inderdaad veel zelf doen, maar staan wel all the way naast je, we laten je zien hoe je de dingen het handigst aanpakt en helpen je waar nodig.

Meld je nu aan voor ons programma zodat ook jij een toekomst zonder schulden kunt opbouwen.

Het traject duurt 6 maanden en is helemaal gratis!