Terug naar site

Wat doen onze schuldhulpcoaches precies voor jongeren?

ONSbank groeit! We willen onze poule met schuldrustcoaches graag uitbreiden.

Marie-Louise Voors, directeur van ONSbank, interviewde daarom Jelle Dekkers, een van onze schuldrustcoaches. In de onderstaande video legt Jelle uit hoe hij samen met de deelnemer naar een schuldenvrije toekomst toewerkt.

De schuldrustcoaches zijn onmisbaar in het ONSbank traject. Net als Jelle zijn al onze schuldrustcoaches vrijwilligers. Zij zetten hun expertise op het gebied van schulden in voor de jongeren van ONSbank, naast hun (fulltime) baan.

Wil je ook schuldrustcoach worden?

Ben jij na het zien van dit interview enthousiast geworden? Wil jij ons team versterken of ken je iemand met de juiste expertise die zich graag voor jongeren inzet? Hier kun je het volledige functieprofiel lezen.

Het programma is kosteloos voor de deelnemers.

Wil je ons op een andere manier helpen om nog meer jongeren uit de schulden te helpen?

Doneren kan sinds kort via onze donatiepagina. Stichting ONSbank heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Ons programma werd de afgelopen jaren mogelijk gemaakt door financiële steun van de deze organisaties.

Als bedrijf jongeren met problematische schulden supporten?

Stichting ONSbank is op zoek naar financiële partners om samen onze ambities te realiseren. We vertellen je graag meer over die ambities.

Neem hiervoor contact op met Hester Apeldoorn: h.apeldoorn@onsbank.nl.