Terug naar site

Ervaringen: Ik vond het heel moeilijk om hulp te vragen

"Ik denk dat mensen onderschatten hoeveel stress geldzaken kunnen geven.

ONSbank heeft me laten zien: je kan stress hebben, het kan fout gaan, maar je kan ook tot jezelf komen en hulp vragen en het gewoon regelen, in plaats van dat je bij de pakken neer gaat zitten en denkt: ‘O mijn god, ik heb schulden! O mijn god, ik heb zoveel stress!’ Tuurlijk, dat moment mag je hebben. En het is helemaal niet erg om even een dagje niet te willen, maar je moet wel gewoon doorpakken. Vraag gewoon hulp!

Ik vond dat zelf heel moeilijk, ik ben zo zelfstandig. Ik heb dat wel geleerd. Het betekent ook niet dat je het niet zelf aankan, het betekent gewoon dat je meer overzicht krijgt met iemand die er op een andere manier naar kan kijken.”

~ Asha, deelnemer ONSbank

Zit jij ook in de stress over je geldzaken?

Meld je dan nu aan voor ons programma zodat we samen je schulden kunnen aanpakken en ook jij een toekomst zonder schulden kunt opbouwen.

Geen zorgen, het traject duurt maar 6 maanden en is geheel gratis!