Terug naar site

Malini Dhoenmoen en Wieke Maarleveld in onze Raad van Toezicht

“Ik zet me graag in voor ONSbank, omdat jongeren met (beginnende) schulden een frisse start door een helpende hand verdienen. ONSbank maakt voor jongeren HET grote verschil ! Het programma biedt jongeren perspectief, inspiratie en kracht om zelfstandig een nieuwe richting in te slaan en om schulden het hoofd te bieden. Supergaaf dat ik hieraan kan bijdragen!”
~ Malini Dhoenmoen

“De aanpak van ONSbank, met aandacht voor ontplooiingsmogelijkheden van jongeren met schulden, spreekt mij enorm aan. Ik ben er van overtuigd dat dit bijdraagt aan een duurzame oplossing voor de schuldproblematiek waar zij mee kampen. Met mijn financiële achtergrond en ervaring op het kwantificeren van maatschappelijke impact, hoop ik bij ONSbank bij te dragen aan een organisatie die jongeren perspectief biedt op een schuldenvrije toekomst."
~ Wieke Maarleveld

Ze zitten beiden alweer een tijdje in onze Raad van Toezicht, maar we zijn nog steeds super blij dat deze twee fantastische vrouwen besloten zich samen met ons in te zetten voor jongeren die met schulden worstelen.

En dat willen we bij deze dus graag nog even delen!