Terug naar site

Help ons nog meer jongeren te bereiken!

We starten heel binnenkort met ons volgende traject in Amsterdam. En ons huidige tweede traject in samenwerking met Gemeente Rotterdam loopt zo lekker, dat het derde traject daar al op stapel staat. Ben je tussend de 18 en 27 jaar en zit je in de schulden? Je kunt je nu gelijk aanmelden!

Help ons nog meer jongeren te bereiken!

Zit je zelf niet in de schulden, maar ken je jongeren die hulp kunnen gebruiken bij hun schulden? Er bestaat nog steeds veel schaamte rond het hebben van schulden en al helemaal onder jongeren. Het duurt gemiddeld 5 jaar voordat onze deelnemers de stap maken om om hulp te vragen. En dan zijn de bedragen vaak al flink opgelopen. Natuurlijk zijn wij er voor jongeren met beginnende én hoge schulden, maar hoe eerder je er bij bent, hoe sneller je zicht hebt op een schuldenvrije toekomst.

 

Verspreid onderstaande posters in je netwerk, zodat meer jongeren ons kunnen vinden! Ze zijn deelbaar via onze social media, maar we sturen je ook met alle liefde onze poster en flyers toe, per post en/of digitaal. Mail naar info@onsbank.nl.

 

Met dank aan oud-deelnemers Layla en Brian en fotograaf Omri Bigetz

 

broken image
broken image