Terug naar site

Vacature: Financieel medewerker / controller (onbezoldigd)

We zoeken een financieel medewerker / controller

Stichting ONSbank is op zoek naar een maatschappelijk betrokken, enthousiaste vrijwilliger voor de functie van financieel medewerker / controller

Over ONSbank

ONSbank biedt jongeren met schulden de kans om te ontkomen aan de afmattende vicieuze cirkel waarin ze terecht zijn gekomen. Culturele workshops door professionele kunstenaars en sporters inspireren om richting te geven aan levensdoelen en toekomstplannen. Het doel is jongeren te laten zien dat verandering mogelijk is en om hen weer grip op hun leven te bieden.

Onze schuldrustcoaches werken samen met de deelnemers aan de financiële kant van hun problemen en geven hen beter zicht op hoe het systeem werkt. We werken aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de individuele deelnemers én stellen tegelijkertijd kritische vragen bij het gedrag van de schuldeisers die we daarbij tegenkomen. We willen samen met alle partijen het bestaande falende systeem aanpakken.

ONSbank richt zich op jongeren met schulden tussen de 18 en 27 jaar. Het programma duurt 6 maanden en is deels in groepsverband, waardoor er ook onderling steun en reflectie gevonden wordt. Naast het reguliere programma hebben we een preventief programma ontwikkeld dat al onderdeel uitmaakte van het curriculum van MBO-opleidingen in Amsterdam en Arnhem.

ONSbank is gevestigd in Amsterdam. Er lopen programma’s in Amsterdam, Zaanstad en Arnhem en binnenkort starten we in Rotterdam. We hebben de ambitie om de komende jaren landelijk te groeien.

Wat ga jij doen?

Als medewerker Financiële Administratie ben je verantwoordelijk voor diverse ondersteunende financiële- en administratieve werkzaamheden, waaronder de facturen en declaraties. Ook het maken en bedenken van rapportages en maand-, en kwartaalafsluitingen behoort tot je takenpakket. Het opstellen van begrotingen is voor jou geen enkel probleem.

Je werkt nauw samen met onze boekhouder en informeert en ondersteunt onze directeur, o.a. bij het maken van begrotingen en lange termijn planningen. Mede dankzij jou hebben wij ons financieel huishoudboekje volledig op orde.

Wie ben jij?

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een afgeronde financiële of boekhoudkundige HBO-opleiding en met relevante werkervaring op een financiële administratie. Ervaring met het werken in Excel en met het boekhoudkundig programma EXACT is een pre. Naast financiële expertise heb je een proactieve houding, je bent professioneel, betrouwbaar en service gericht.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken ondersteuning voor 3 à 4 uur per week. Het betreft in eerste instantie een onbetaalde functie. Onkosten worden uiteraard vergoed en mogelijk kunnen we op termijn een kleine financiële tegemoetkoming bieden.

Lijkt je deze functie iets voor jou, ben je “hands-on” en pro-actief ingesteld en is accuraat en gestructureerd werken jouw tweede natuur? Neem dan contact op met Marie-Louise Voors via: info@onsbank.nl

ONSbank biedt:

Een sfeervolle, energieke en informele werkomgeving, waarbinnen zelfstandigheid en eigen inzicht gewaardeerd worden.
Een kans om bij te dragen aan een betere wereld, waarin je jonge mensen de kans op een toekomst biedt die iedere jongere verdient.
Een werkomgeving met collega’s en samenwerkingspartners uit diverse velden, waaronder jongeren, kunstenaars, bedrijven en instanties.
Je wordt deel van een team dat voorop in de linies staat!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK