•  

   

  Meld je aan voor ONSbank

  Ben je tussen de 18 en 27 jaar en heb je (beginnende) schulden. En wil je (misschien) deelnemen aan het programma van ONSbank? Meld je nu vrijblijvend aan en wij nemen contact met je op. We nodigen je dan uit voor een gesprek om te kijken of het programma bij je past. Je aanmelding blijft vertrouwelijk en wordt alleen door mensen van ONSbank behandeld.

   

  Het programma duurt in totaal 6 maanden en is kosteloos voor de deelnemers. Het ONSbank-programma kost je dus niets. Wat we wel van je vragen is dat je bereid bent om actief en samen met ons je problemen aan te pakken.

   

  Als je hieronder je gegevens invult, nemen we zo zo snel mogelijk contact met je op.

  Als het programma bij je past en je mee wilt doen, dan kijken we hoe we alles kunnen organiseren en passend kunnen krijgen: financieel, of er binnenkort een groep te vormen is waar jij in past, een coach voor de groep, de workshopleiders voor de workshops, ruimtes, enzovoort. We stellen alles in het werk om een goede fit te krijgen voor jou en de groep. ONSbank is geen reguliere schuldhulpverlener. Onze aanpak is dan ook anders dan die van reguliere schuldhulpverleningsorganisaties. We helpen je om aan je toekomst te werken en pakken daarbij je schulden aan.

   

  ONSbank is geen overheidsinstantie of bank. We zijn een stichting, afhankelijk van financiële steun van diverse organisaties. We zetten ons in om schuldproblemen op te lossen en te voorkomen.

   

  Liever nog wat meer info? Lees uitgebreider over het ONSbank-programma of over de ervaringen van oud-deelnemers. Of misschien geven de antwoorden op FAQ je nog een beter beeld.

 •  

  Meld je vrijblijvend aan en wij nemen contact met je op!

  Aanmeldformulier

  Alle berichten
  ×