• oproep voor jongeren

  Meld je aan voor ONSbank!

  Meld je aan bij ONSbank als je beginnende of al hoge schulden hebt. Wij helpen je bij het zoeken naar oplossingen. Je aanmelding blijft vertrouwelijk en wordt alleen door mensen van ONSbank behandeld. Wij zijn geen overheidsinstantie of bank, maar een onafhankelijke stichting die zich inzet om schuldproblemen op te lossen en te voorkomen.

   

  Als je je aanmeldt doe je eerst auditie zodat we kunnen kijken of het programma geschikt voor je is. Na de auditie zorgen we voor Schuldrust: in overleg met je schuldeisers worden je schulden bevroren, zodat je even rust krijgt van incassobrieven, de dreiging van deurwaarders en de boetes niet meer oplopen.

   

  In die periode zonder deurwaarders bieden we je een leertraject van 6 maanden aan dat niet over schulden en geld gaat, maar erop gericht is om je verborgen kwaliteiten te vinden en je als mens sterker te maken. Je doet mee aan een spannend lesprogramma waarin je o.a. samenwerkt met kunstenaars, fotografen, sporters, theatermakers en muzikanten. Zij laten je zien waar je interesses en kwaliteiten liggen en dat verandering in je leven mogelijk is.

   

  Aan het einde van het leertraject helpen we je bij het vinden van een passende baan of studie en zorgen we voor een regeling waarbij je schulden op een voor jou haalbare manier afbetaald worden.

   

  We willen je de kans bieden om een toekomst op te bouwen die iedere jongere in Nederland verdient!

   

 • Ben je tussen de 18 en 27 en heb je interesse?

  Meld je nu vrijblijvend aan en wij nemen contact met jou op

  Postbus 10578
  1001 EN Amsterdam
  All Posts
  ×